Творці третьої частини багатосерійного фільму "Слуга народу" звинуватили владу у поганому ставленні до простих українців і підкреслили, що прототипом теперішньої влади на екранах є Дмитро Суриков, який зіграв роль президента.

Він безустанно ображав звичайних громадян нашої країни всілякими способами. При цьому в момент написання сценарію фільму творці стрічки і уявити собі не могли, що чинний уряд виявиться більш жорстоким по відношенню до простих українців, які хочуть висловити власну думку. Сценаристи розповіли: "На адресу Володимира і його виборців постійно звучать прямі образи – "зе-дебіли", "недочеловеки", "виродки" і так далі. Як бачимо, цей епізод відразу ж виявився дуже реалістичним, і в актуальній ситуації передвиборної кампанії все набагато гірше".

Зйомки Слуги народу

Варто нагадати, що не так давно скандально відома перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко зажадала від творців "Слуги народу 3" вибачень на адресу людей з синдромом Дауна. Свою позицію вона пояснила тим, що в серіалі на їх адресу нібито пролунали образливі слова. Згодом сценаристи принесли свої вибачення всім людям, які прийняли деякі репліки антигероїв на свій рахунок.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в країні-агресора готові до переговорів з Україною щодо ситуації на Донбасі, що стало відповіддю Кремля на слова Володимира Зеленського про готовність до зустрічі з главою РФ.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": Євген Кошовий розповів про те, як кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи для перевірки стану здоров'я та наявність або відсутність в організмах психоактивних речовин. З приводу результатів аналізів чинного гаранта комік пожартував: "Виходить, все, що він наробив – на тверезу?".

Також "Знай.uа" писав, що президент Білорусі Олександр Лукашенко впевнений, що другий тур президентських виборів у нашій країні виграє Петро Порошенко.