Відео-аварія, влаштована Володимиру Зеленському діячами зі штабу Петра Порошенка, отримала неприємне для чинного гаранта продовження.

У поліції заявили, що відкрили кримінальне провадження та перевіряють можливу наявність загрози життю чи здоров'ю кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Після появи ролика на офіційному Telegram-каналі Петра Порошенка, у якому кандидата в президенти Володимира Зеленського збиває фура, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом розповсюдження відеоматеріалів, які містять погрозу чи насильство щодо державного чи громадського діяча (за статтею ч. 2 ст. 346 КК). Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

Правоохоронці звернули увагу на заяву штабу Зеленського, яка появилась після оприлюднення даного ролика. У заяві представники штабу рекомендують шоумену посилити охорону через ймовірну загрозу життю в згаданому відеоролику.

Популярні новини зараз
Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

В поліції говорять, що перевіряють можливу наявність загрози життю або здоров'ю кандидата.

"Зараз проводиться перевірка, в рамках якої поліція з'ясовує обставини появи цього відео і осіб, причетних до його замовлення, виготовлення та розповсюдження", - йдеться в повідомленні.

Також поліція готує офіційний запит до представників соцмереж з метою видалення цього відео.

Нагадаємо, у середу, 10 квітня, на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про Володимира Зеленського.

На відео фура збиває Зеленського, після чого у кадрі з'являється знаменита "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога".

У відео використані кадри з останнього рекламного ролика Зеленського, який вийшов вранці того ж дня.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський запропонував Порошенку провести дебати у формі телемосту.

Також Знай.ua писав, згідно з новими рейтингами, перемогу у 2 турі виборів отримає Володимир Зеленський.