Вибори президента України ні в якому разі не повинні додати козирів країні-агресору і Володимиру Путіну.

Про це у відео-інтерв'ю Politeka розповів спікер Зе! штабу Дмитро Разумков.

"Наша ключова позиція така: ми не повинні робити так, щоб українські вибори розколювали суспільство", - заявив Разумков.

Дмитро Разумков, політтехнолог Зеленського
Дмитро Разумков, політтехнолог Зеленського

"Наші опоненти йдуть за лекалами 2004 року, які потім повторювалися багато років після. Розкол суспільства – це потім використовували й інші, — пояснює політтехнолог. Розколоти суспільство, об'єднати якусь частину електорату, орієнтованого на тебе – і таким чином отримати потрібний тобі результат".

"З погляду виборчих технологій – це ефективний механізм, запевняє експерт. З точки зору майбутнього країни – це дуже небезпечна гра, яка може призвести до катастрофічних наслідків для України", - застерігає Разумков.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У такій гонитві за владою – тимчасовою, невеликою, корумпованою владою – люди забувають, або не хочуть думати, що такими діями вони можуть примусити країну в хаос. І, що найстрашніше, дати можливість Російської федерації говорити про те, що у нас якісь не такі вибори. Що у нас нелегітимна, неконституційна влада. А ми чудово пам'ятаємо, як цим скористалася Росія в 2014 році".

Ми самі час від часу починаємо давати козирі Росії в інформаційній боротьбі проти нас, каже Разумков.

"Чому на це йдуть представники діючих політичних еліт? Я думаю, що це питання не до Зеленського і його команди", резюмував спікер.

Нагадаємо, команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена.

На відео фура збиває Зеленського, після чого в кадрі з'являється знаменита "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога".

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал Знай.uа у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Знай.uа писав Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.