У середу,10 квітня, чинний український президент Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років.

У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста. У відповідь Петро Порошенко заявив: "Ні до яких корупційних схем президент Петро Порошенко не був причетний. Я це заявляю, і підкреслюю. Мені не було відомо ні про які корупційні схеми, і я з абсолютно чистою совістю сьогодні вам це кажу, і чесно дивлюся в очі в тому числі правоохоронним органам. Це була моя тверда політика протягом 5 років".

Петро Порошенко

Перше, що приходить на розум після подібної заяви – це скандал в Укроборонпромі і те, що ніхто досі не поніс ніякого покарання, хоча журналістське розслідування рясніло прізвищами і фактами. Українська оборонна промисловість, за оцінками експертів, могла покрити не тільки потреби ЗСУ як в мирний, так і у неспокійний час. Вона могла приносити чималі прибутки державі, але виявилося, що тривалий час в комплексі зброї і техніки нашої держави проводилися масштабні розкрадання.

Ігор Гладковський

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що по опублікованій раніше інформації розслідування "Bihus.info", причетним до крадіжок міг бути син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор. Передбачається, що він у 22-річному на той момент віці разом з партнерами організував приблизно в 2015 році постачання контрабандних російських деталей для військової техніки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що український політик розкрив українцям очі на те, як військових ВСУ примушували віддавати свої голоси за чинного гаранта Петра Порошенка під час проведення першого туру президентських виборів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний український журналіст Дмитро Гордон прокоментував одну з найбільш обговорюваних на сьогоднішній день тем в нашій країні - президентські вибори, а також дав оцінку діяльності Порошенко за 5 років перебування на головній посаді.

Також "Знай.uа" писав, що відомий український політик, громадський діяч та дисидент Степан Хмара прокоментував відвідини Львова чинним президентом Петра Порошенка.