У понеділок, 15 квітня, під Києвом поліцейські затримали озброєну групу з трьох осіб, у яких вилучили зброю та боєприпаси. Пізніше з'ясувалося, що спецоперація пройшла недалеко від котеджного містечка "Маєток", де проживає кандидат у президенти України та шоумен Володимир Зеленський.

Зловмисники хотіли почати стрілянину з великокаліберного кулемета. Як інформує прес-служба Міністерства внутрішніх справ, злочинці "планували особливо тяжкий злочин".

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

У той же час генеральний прокурор України Юрій Луценко на сторінці в соціальній мережі Facebook заявив, що затримані, попередньо, є виконавцями замаху на львівського кримінального авторитета. За його словами, їх злочин пов'язаний із замахом на львівського бізнесмена Богдана Копитка.

"За попередніми даними, вказана група готувала фізичну ліквідацію львівського кримінального авторитета на замовлення невстановлених поки осіб-жителів Львівської області в помсту за замовлення організованого замаху на вбивство 29.08.2016 львівського бізнесмена Богдана К." - написав Луценко.

Також він додав, що під час арешту бандити чинили збройний опір.

Нагадаємо, Володимир Зеленський пояснив, чому не пересувається на велосипеді по Києву, як це робить його персонаж у серіалі "Слуга народу" Василь Голобородько.

Як повідомляв портал Знай.uа, замість кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати з опонентом Петром Порошенком в ефірі телеканалу ICTV прийде його радник Олександр Данилюк.

Також портал Знай.uа писав, що кожен бажаючий може допомогти не допустити фальсифікації виборів. Команда Зеленського вказала на посилання, по якому можна перейти і побачити, де потрібна допомога.

https://www.youtube.com/watch?v=QzJyjYGnHXg