Українці бурхливо коментують цинічний "жарт" політтехнолога та ведучого телеканалу "Прямий" Тараса Березовця щодо "причетності" до пожежі в Соборі Паризької Богоматері кандидата у президенти Володимира Зеленського, який днями побував у Франції на зустрічі із Еммануелем Макроном.

Володимир Зеленський на зустрічі у Парижі

Відповідний коментар він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Взагалі Макрону пощастило, що після приїзду Зеленського згорів усього лише Собор Паризької Богоматері. А міг і Єлисейський палац спалахнути", - написав Березовець.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці відреагували на допис журналіста Порошенка численними гнівними коментарями.

"Видалити і вибачитися", "Березовець, після такого не одна поважаюча себе людина не подасть вам руку", "Пане, у вас немає мізків, і гідності - також", - пишуть розлючені користувачі.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський шокований тим, що у Франції загорівся Собор Паризької Богоматері.

Своїми переживаннями політик поділився в Instagram.

"Нотр-Дам - це цілий всесвіт. Цілий пласт світової культури, створений багатьма поколіннями. Просто нескінченно шкода, що ми його втрачаємо. Мої співчуття президентові Макрону, всім французам, всім людям, які цінують світову культурну спадщину. Шок і біль для всіх нас", - підписав фотографію Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, посол Франції в Україні Ізабель Дюмон відреагувала на невдалий жарт політтехнолога та ведучого телеканалу "Прямий" Тараса Березовця щодо "причетності" до пожежі в Соборі Паризької Богоматері кандидата у президенти Володимира Зеленського, який днями побував там на зустрічі із Еммануелем Макроном.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський шокований тим, що у Франції загорівся Собор Паризької Богоматері.