Михайло Саакашвілі звернувся до можливого майбутнього Президента України Володимира Зеленського. Екс-Президент Грузії закликав Володимира Зеленського від початку починати знищувати корупційну гідру і не дати шансу кланам та баригам взяти реванш.

Як сказав Михайло Саакашвілі, корупційна гідра обов'язково захоче взяти реванш в українського народу і якщо гратися з ними в дитячі ігри, вони знову візьмуть реванш у народу України, повідомляє Politeka.

До того ж Саакашвілі зробив Зеленському комплімент за блискучу передвиборчу кампанію.

Саакашвілі

"Проти вас використовуються різні брудні трюки, попереду складні дебати, тому є до чого готуватись. Незважаючи на всі хитрощі, я переконаний, що час Петра Порошенка минув і ви майбутній президент України", - зазначив Саакашвілі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Політик навів чіткий приклад - Грузія. Коли він прийшов до влади Грузія була найбільш корумпована країна Європи, де злодії в Законі були владою.

"Мені не байдужа доля України і я вважаю її не менш рідною, ніж Грузію. За Україну вболіваю так точно, як за Грузію. Тому дозволю собі дати таку пораду:

Саакашвілі зміг у свій час придушити цю гідру і перетворити Грузію в справжню демократичну країну.

Саакашвілі зазначає, що Порошенко і його представники клану не здадуться і спробують взяти реванш у народу України, вони ненавидять свій народ, і це очевидний факт.

Полытик впевнений, що у Зеленського є шанс увійти в історію і задушити ворога!

Нагадаємо, що Порошенко звільнив губернатора Одещини Степанова: перепалка гаранта із наступником Саакашвілі потрапила в прямий ефір.

Як повідомляв портал "Знай.uа", скільки людей насправді прийшло на одиночні дебати Порошенка: красномовні фото з висоти. У мережі з'явилися перші кадри реальної кількості людей, які прийшли на зустріч з Петром Порошенком.

Також "Знай.uа" писав, що українці винесли вердикт Порошенку: "Це не урок, а виключення зі школи за погану поведінку".