Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман з'явився на засіданні Кабміну 17 квітня, якщо вірити очевидцям, з добовою неголеною щетиною на обличчі. Фото в Мережі розмістив політконсультант Сергій Биков.

За словами Бикова, "Гройсман енергійно проводить засідання в стилі звіту. Він розслаблений. Йому легко. Він говорить про плани на майбутнє...

Все класно. Тільки Володимир Борисович не говорить головного - його Кабмін вже збирає речі. Друзі в Секретаріаті кажуть, що після другого туру Гройсман подасть у відставку. Саме час подумати, хто очолить уряд після Гройсмана".

Як раніше заявив політолог О. Саакян, Гройсман готовий до кар'єри опозиційного політика.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також раніше повідомлялося, що В. Гройсман помітно пострункішав – і в Раді це помітили.

Лідер партії "Рідна країна" прокоментував "досягнення" чинного президента Петра Порошенка і його команди за 5 років перебування у владі.

Томенко зазначає, що головним успіхом команди влади називають реформу децентралізації. Також вважається, що визначальну роль у цій історичній для громадян справі зробили депутати прогресивної і народного більшості ВР.

"Зараз хочу продемонструвати реальний сенс децентралізації для правильних депутатів і неправильних областей, міст та громад України. Отже, відомо, що команда Гройсмана-Порошенко удосконалила застарілу систему Януковича-Азарова щодо підкупу депутатів за наші бюджетні кошти. Схема проста: депутат голосує “за” ініціативи влади не читаючи, а замість цього – влада наділяє наші бюджетні кошти на їх округу", - підкреслив політик.

Крім того, Томенко проаналізував розпорядження Уряду Гройсмана “Деякі питання розподілу в 2019 році субвенції державного бюджету
місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” від 23 січня 2019 року.

Нагадаємо, Микола Томенко висловив свою позицію щодо другого туру виборів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у мережі спалахують суперечки з приводу прийнятого президентом рішення про звільнення губернатора Одеської області Максима Степанова.

Знай.uа писав про те, що столиця продовжує страждати від управлінських рішень київської влади.