Кандидат у президенти Володимир Зеленський дав неочікувану відповідь на запитання, яке стосується віри та релігії.

Володимир Зеленський

Відповідну заяву слуга народу зробив під час інтерв'ю для РБК-Україна.

На запитання журналістів про те, чи вважає він себе релігійною людиною, Зеленський дав ствердну відповідь, однак при цьому додав, що зазвичай не обговорює цю тему.

"Є речі, які ми ніколи не обговорюємо за столом у колі родини. Так мене вчив мій батько. Я ніколи їх ні з ким не обговорюю. Питання релігії - номер один у цьому списку. Ми ніколи не обговорюємо питання, які вносять розкол у родину та суспільство. Ніколи. Але я вірю в Бога, якщо про це питання", - підкреслив кандидат.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Окрім того він додав,що не хотів би, приміром, брати участь у богослужінні з трансляцією по всіх каналах. Однак і порушувати традиції Зеленський не збирається, тому у разі перемоги, як і всі його попередники, буде присягати на Євангеліє.

Нагадаємо, Кандидат у президенти України та переможець першого туру виборів Володимир Зеленський розповів про майбутнє його партії "Слуга народу" у Верховній Раді.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це Володимир Зеленський заявив у інтерв'ю для РБК-Україна, передає Рoliteka.

Слуга народу відзначив, що в разі перемоги він не готовий до коаліції з колишніми регіоналами, зокрема, з Юрієм Бойком, а також з діючим президентом України Петром Порошенком.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером першого туру виборів в Україні, відповів на запитання журналістів щодо його відносин з главою МВС України Арсеном Аваковим.

Володимир Зеленський

Зокрема, прозвучало питання про те, чи збираються Зеленський і Аваков формувати політичний союз.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 17 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський дав перше розгорнуте інтерв'ю з моменту оголошення другого туру виборів президента України.