Сергій Гайдай поділився цікаdим фактом про роботу штабу Порошенка перед вирішальним другим туром виборів - за словами політтехнолога, чинний гарант "особисто обдзвонює" виборців та запрошує їх на НСК Олімпійський на дебати, які відбудуться вже цієї п'ятниці, 19 квітня.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Відповідний допис політтехнолог опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Мне позвонил Порошенко. Айфон высветил киевский городской номер. Я узнал его голос. Вздрогнул. Ну думаю сейчас Петр...

Geplaatst door Сергей Гайдай op Donderdag 18 april 2019

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мені зателефонував Порошенко. Айфон висвітлив київський міський номер. Я впізнав його голос. Здригнувся. Ну думаю зараз Петро Олексійович висловить мені все, що про мене думає за всю мою критику його за останні ось вже сім років. "Скільки ж в тобі жовчі, Гайдай! А адже були часи - ми добре співпрацювали.... Який же ти злобний і противний чоловік. І не соромно тобі?" Але ні. Голос у нього був бадьорий, навіть веселий і незлобивий. Просто так, по-товариськи покликав мене на дебати, на Республіканський стадіон у Києві. Покликав і поклав трубку. Шкода не сказав, що він нарешті мене почув. Сигнал прийняв. Виправиться - на жаль, я не зможу прийти. Я в Одесі. Буду завтра дивитися дебати по телевізору. Разом з політизованою тусовкою одеситів. А до цього поговоримо про долі батьківщини. До речі, одесити приходьте",- написав Гайдай.

Українці відреагували на жарт, відзначивши, що їм Порошенко "також телефонував".

"Мабуть, свої порохоботи не хочуть іти. Обдзвонюють усіх знайомих", "Ось як виглядає боротьба за кожен голос", "Він уже усьому нашому району дзвонив, іде по телефонній книжці", - пишуть користувачі під публікацією політтехнолога.

Окрім того, українці показали знімки своїх телефонів у момент дзвінка із штабу Петра Порошенка.

Нагадаємо, буквально нещодавно юрист і екс-заступник глави Адміністрації президента України Андрій Портнов опублікував у своєму Telegram-каналі особистий номер телефону чинного президента країни Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Правозахисник запевнив, що він вже встиг написати гаранту.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент Петро Порошенко звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для усіх керівників державного концерну "Укроборонпром".

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років.