Сьогодні, 18 квітня, гостями програми "Право на владу" став кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський та члени його команди, які звернулись до каналу "1+1" з проханням надати їм ефір після раптової появи на попередній програмі чинного президента Петра Порошенка.

На початку програми Володимир Зеленський представив свою команду. Після цього його експерти кожен у своїй царині, розповів про ті зміни, які заплановано зробити.

Серед гостей програми присутні відомі журналісти: Соня Кошкіна, Дмитро Гордон, Сергій Щербина, Олександр Мартиненко, Марія Жартовська, і кожен з них задавав питання кандидату.

Дмитро Гордон запропонував Зеленському піти на компроміс з олігархами, запропонувавши їм викласти "гроші на бочку" – тобто віддати, наприклад, 5 процентів у бюджет держави в обмін на амністію капіталів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Зеленський відповів, що у його команди є такий законопроект.

"Що стосується олігархів, я готовий до цієї зустрічі, я впевнений, що така зустріч з великим бізнесом відбудеться і я думаю, що вони можуть більший процент пожертвувати Україні, яка дала їм мільярди. І правила повинні бути для всіх одинакові. Питання в тому, чи підтримає Верховна Рада цей законопроект. Я дуже сподіваюсь", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський сказав, що чекає на Україну після його перемоги

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського сказали, що буде з армією, недоторканністю і корупцією у разі перемоги їхнього кандидата.

Також Знай.ua писав, кандидат у президенти Володимир Зеленський нарешті представив свою команду. Це він зробив у прямому ефірі політичного ток-шоу "Право на владу"