У четвер, 18 квітня, кандидат у президенти України Володимир Зеленський презентував свою команду радників. Серед них виявився відомий лікар Євген Комаровський. Зеленський розповів, що він є головним радником у питаннях охорони здоров'я.

Портал "Знай.ua" оперативно повідомив цю інформацію. Українці ж відреагували на новину про Комаровського в команді лідера президентських перегонів бурхливо.

Як вам таке?

Geplaatst door Знай.ua op Donderdag 18 april 2019

Думки користувачів соціальної мережі розділилися. Багатьом такий вибір Зеленського сподобався.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Все чудово, супер, молодці. Тільки Зеленський. Спаси Господи і сохрани від лихих людей, дай Боже йому сили і здоров'я", - поділилася своїми враження Любов Коваль.

"Я цього очікувала. І не раз казала, що тільки заради Комаровського в команді Зеленського проголосую за Володимира.Надіюсь на позитивні революційні зміни у нашій медицині!", - відреагувала на новину Олена Романюк.

"Може нарешті появляться вакцини від сказу i укусу змiй. Бо нас послали купувати за своiї грошi, коли час йшов на години. Я зрозумiла, що ми на*ер в цiй краiїнi нiкому не потрiбнi, не маєш грошей то вмирай, йди i не мiшай", - прокоментувала Оксана Яковлева.

"Наразі великий плюс, все іде в доброму напрямку, будем вірити, що дальше все буде добре", - заявив Віталій Вовк.

Однак було чимало й тих, кому кандидатура Євгена Комаровського в якості радника з питань медицини та охорони здоров'я не сподобалася.

"З такою командою як у Зеленського ми і місяць не проживемо.Це крах для держави. Люди задумайтесь це не жарти. В нас війна", - зазначив Віктор Котович у коментарях.

"Тепер від раку будемо лікуватися свіжим повітрям і багато пити "тепленькой водичкой", -прокоментувала новину Руслана Мартинів.

"Ще один шоумен телевізійний появився.Тепер всім зеленим від бешенства прививки буде робити і аналізи будуть здавати", — написав Петро Чорній.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського відреагували на рішення суду щодо ПриватБанку: "Так хто тут маріонетка Коломойського?"

Також "Знай.ua" писав, що Комаровський назвав питання, яких бояться Зеленський і Порошенко.