У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського прокоментували ситуацію з ПриватБанком.

Про це повідомляють на офіційній сторінки команди Зеленського в Facebook.

Зокрема, у штабі лідера президентської гонки відзначили, що таке рішення суду фактично ставить хрест на "судовій реформі" нинішньої влади, яка так нею пишалась.

скріншот

"Судова реформа імені Порошенко в дії. Замість того, щоб відстоювати інтереси держави, НБУ програє суд по ПриватБанку. Одне питання: Так хто ж все-таки маріонетка Коломойського? Думайте", - написали в мережі.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Варто нагадати, що окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов олігарха Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету міністрів щодо ПриватБанку. Націоналізацію установи скасували. Відзначається, що 16 квітня Господарський суд Києва оголосив перерву до 7 травня 2019 року у справі за позовом Ігоря Коломойського. Таким чином це питання відклали до закінчення виборів.

Нагадаємо, кандидат у президенти України та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розкритикував медичну реформу Уляни Супрун. Володимир Зеленський наголосив, що перед прийняттям рішення про реформування медицини в Україні потрібно врахувати думку самих українців.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти Володимир Зеленський дав неочікувану відповідь на запитання, яке стосується віри та релігії. На запитання журналістів про те, чи вважає він себе релігійною людиною, Зеленський дав ствердну відповідь, однак при цьому додав, що зазвичай не обговорює цю тему.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський поділився думками щодо особливого статусу Донбасу, амністії бойовиків і відносин з президентом держави-агресора Володимиром Путіним. Слуга народу заявив, що у Донбасу не повинно бути особливого статусу, окрім того, він категорично проти амністії бойовиків.

Зеленський не розпустить Раду, Гройсман продовжить бути прем'єром - Геращенкоє