Президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив з гучною заявою. Він сказав, що його країну неможливо зруйнувати і навіть пояснив, чому. Про це глава держави заявив в ході щорічного послання до білоруського народу і парламенту.

Політик пояснив, що зараз в Білорусі вже живе покоління незалежних білорусів, які дадуть потужну відповідь ворогові. Ці люди, за його запевненням, народилися у вільній і незалежній країні, а тому "базікання" про те, що Білорусь "куди-то включать, поділять та інше" не мають під собою підстав.

"Той, хто сьогодні наважиться знищити Білорусь президент, уряд чи ще хто — вони будуть прокляті нашим білоруським народом... А хто посміє зробити це силою — вони отримають потужну відповідь від нашого народу, передусім тих, хто народився в суверенній і незалежній Білорусі", — підкреслив Лукашенко.

останнім часом дійсно стає більше розмов про можливу окупації Білорусі Росією. Це пов'язано з активним розвитком Союзної держави з боку Кремля.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міжнародне співтовариство починає хвилюватися щодо подібного сценарію. При цьому зазначається, що угоду про тісну співпрацю Росія і Білорусь підписали ще в 1997 році, але реальних результатів у цьому напрямку було небагато.

Раніше повідомлялося, що президент Російської Федерації Володимир Путін знову зганьбився на публіці.

Приводом для глузувань стала зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якій Володимир Путін отримав «подарунок» у вигляді декількох мішків з картоплею.

Користувачі з сарказмом відреагували на публікацію і зазначили, що Володимир Путін продовжує роздавати гроші росіян "направо і наліво".

Нагадаємо, Лукашенко обрав між Порошенком і Зеленським.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко назвав наступного президента України.

Знай. ua писав, що Путін почикрижив дорогий подарунок Лукашенко.