У п'ятницю, 19 квітня, на Суспільному телеканалі пройшли національні дебати кандидатів в президенти. Однак на екранах українці побачили лише чинного президента Петра Порошенка, оскільки Володимир Зеленський заявив, що не прийде на "UA Перший".

Розпочались дебати досить тривожно. Модератор Мирослава Барчук на початку виступу кандидата в Президенти Петра Порошенка заявила, що "Суспільне" отримало анонімне повідомлення про те, що в залі серед глядачів нібито є людина, яка може здійснити теракт.

"Нам повідомили, що в залі є людина, яка може здійснити терористичний акт. Хто боїться — може покинути зал", — зазначила ведуча.

Втім, чинний глава держави прийняв рішення залишитися.

"Редакторська група мені каже, що теракт, про який я говорила, був пов'язаний з дзвінком на лінію 102 і це міг бути замах на президента", — додала Барчук.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 квітня на НСК "Олімпійський" в Києві прйшли дебати кандидатів у президенти - Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Президент і кандидат на цю посаду Петро Порошенко закликав свого опонента Володимира Зеленського приїхати на офіційні дебати на телеканалі "Суспільне". Однак, Зеленський відмовився їхати на Суспільне телебачення, заявивши, що їм з Порошенком більше нічого обговорювати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський під час дебатів на стадіоні перерахував всі "досягнення" Петра Порошенка, звинувативши його в корупції, пригадав йому Ілловайськ і Дебальцеве, звинуватив у тому, що Революцією Гідності скористались негідники.

Також Знай.ua писав, Зеленський під час дебатів на стадіоні обіцяв посалити всіх "друзів" Порошенка.