У п'ятницю, 19 квітня на НСК "Олімпійський" в Києві розпочались дебати кандидатів у президенти - Петра Порошенка і Володимира Зеленського, дату яких погоджували з 7 квітня.

Кандидати прибули на стадіон, потисли один одному руки перед початком дебатів і кинули жереб – кому виступити зі зверненням до українців першому.

Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебади за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і перерахував всі "досягнення" Петра Порошенка.

"Я зараз стою на цій сцені, чи міг я уявити колись що я, простий хлопець з Кривого Рогу, буду боротись за крісло з людиною, яку ми впевнено і беззаперечно обрали президентом України у 2014 році. Я сам голосував за пана Порошенка, але я помилився. Ми помилились. Чи могли ми тоді уявити, що його "жити по-новому" стане наше "виживати"? Чи могли ми тоді уявити, що ваше: " я закінчу війну за 2 тижні" стане нашим Ілловайськом і Дебальцевим? Чи могли ми тоді уявити, що його "збагачення людей" стане збагаченням лише його людей? Чи могли ми з вами тоді уявити, що Революцією гідності скористаються негідники?", - заявив Зеленський.

https://www.youtube.com/watch?v=Ei1_hzGpBQc&feature=youtu.be

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, у середу, 17 квітня, кандидати домовилися провести дебати на стадіоні "Олімпійський" в Києві о 19:00.
Крім зустрічі на стадіоні, закон визначає проведення дебатів на "Суспільному телебаченні" о 21:00 годд. Однак на екранах українці побачать лише чинного президента Петра Порошенка, оскільки Володимир Зеленський заявив, що не прийде на "Суспільне".

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде вести найепічніше передвиборче шоу в світі

Також Знай.ua писав, в інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.