В інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.

На сайті Кarabas квитки продаються за ціною 120-140 тис грн.

При натисканні кнопки "Купити" показується інформація, що за 120 тис грн і за 140 тис грн можна бути присутнім на віп-місцях компанією в 12 чоловік.

У вартість квитка входять також напої та закуски.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначається, що гроші, отримані за квитки, будуть передані у фонд "Таблеточки", який допомагає онкохворим дітям.

У даний момент на сайті доступні квитки для чотирьох компаній: три - за 120 тис грн, і один - за 140 тис.

Варто нагадати, що Епопея з президентськими виборами підходить до кінця. Вже 21 квітня країна дізнається, хто ж буде головою держави. Знай.ua продовжує цікавитися в українських екстрасенсів, астрологів, магів, як зміниться Україна після виборів, що слід очікувати від майбутнього президента і коли закінчиться війна на сході.

В цей раз з цими питаннями ми звернулися до учасниці 16-ї «Битви екстрасенсів», таролога, нумеролога і кармічного цілителя Аліси Шереметьєвої.

Аліса, ти як екстрасенс вже намагалася зазирнути в майбутнє України? Що нас чекає?

- Як Таролог і нумеролог, я працюю, насамперед, з числами. Для мене це один з найкращих інструментів для входу в Канал Яснознання. Ще великий Піфагор говорив, що числа правлять цим світом. З чим я абсолютно згодна. Якщо уважно придивитися, то можна побачити, що пронумерована все навколо. Свій числовий код мають дні, місяці, роки, століття, час, гроші, машини, банківські рахунки та комп'ютерні програми. Без числових маніпуляцій не було б цивілізації. Якщо числа зникнуть, почнеться хаос.

Нагадаємо, Дружина Зеленського поскаржилася українцям на тиск

Як раніше повідомляв "Знай.ua", В Порошенко терміново звернулися до Зеленського

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський "передав привіт" Порошенку перед дебатами