Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського, Олена розповіла, як реагує вона та всі рідні на ті образи, які доводить чути та читати в соцмережах.

Про втому всієї родини від образ на адресу чоловіка пише "Апостроф".

За словами Олени, вони намагають мінімізувати проведення часу у соцмережах, де щодня стикаються з грубою критикою та образами на адресу кандидата в президенти Зеленського.

Володимир Зеленський

"Ми намагалися перед сном не читати Фейсбук. У нас був договір, що перед сном і відразу після пробудження не читаємо. Десь тиждень ми протрималися (сміється). Потім він заходить і питає, що я читаю, а я йому: книжку (сміється). Але треба як-то, звичайно, від цього утримуватися, бо нерви не залізні", - говорить вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За словами Олени Зеленської, єдиний вихід із ситуації – це "відростити панцир", іншого захисту годі й шукати.

"Це його внутрішня громадянська позиція, нехай це і звучить пафосно, але так воно і є. Сумно спостерігати за тим, куди ми всі разом маршируємо. Але саме для мене прикро в цій ситуації те, що чоловік не побоявся, що його будуть називати вискочкою, ідіотом, говорити "що він собі уявив"; він пішов на це, і тепер ще й отримує кожен день. І це не зміниться, напевно, просто ми отрастим панцир. Але поки треба відучити себе читати коментарі в соцмережах", - пояснила вона.

Також Олена додала, що у цій ситуації найбільше страждають батьки. Особливо після того, як постійно чують звинувачення, що їхній син - наркоман.

"У цій ситуації шкода батьків, які починають переживати, але батьки з посмішкою до цього ставляться, тому що переживати нема про що. Вони сприймають це як чергову грязюку от і все. Ми вже всі навчилися з гумором сприймати це. А ще спорт рятує - що б не трапилося, щодня ми займаємося, і це дуже розвантажує голову", - зізнається вона.

Також дружина Володимира Зеленського додала, що їх дуже підтримують знайомі та друзі, які також втомилися від усього бруду в мережі та на телебаченні.

"Коли такого взагалі немає, і ніколи не було, виникає просто втома від усього цього. Втома у наших друзів, знайомих, тих, хто спочатку мовчав, хоча, ми нікого і не підтягуємо в свої ряди. Ми не звертаємося до співаків, артистів, які знають нас багато років з проханням підтримати нас. Але буває, вони самі вже не витримують, і це приємно, - ділиться переживаннями Олена Зеленська.

Нагадаємо, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського терміново звернулась до українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, після дебатів на НСК "Олімпійський"кандидати в президенти продовжать діалог в студії на телеканалі "Громадське"о 21.00, 19 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що у команді Володимира Зеленського розповіли, як не допустити фальсифікації на виборах президента, 21 квітня.