Центральна виборча комісія повідомила важливу інформацію, яка стосується дебатів між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

У заяві йдеться, що час дебатів у студії на телеканалі "Громадське" змінено з 20:00 до 21:00 в п'ятницю, 19 квітня, для того щоб кандидати встигли на них доїхати після публічних дебатів на НСК "Олимпійський".

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на дані ЦВК.

"Комісія своєю постановою визначила, що теледебати між кандидатами на пост Президента України організовуються і проводяться Національної громадської телерадіокомпанією України в останню п'ятницю перед днем повторного голосування, 19 квітня 2019 року, на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Громадського телебачення в прямому ефірі з 21:00 до 22:00 тривалістю 60 хвилин безперервного ефірного часу, за адресою: вул. Юрія Іллєнка, 42, м. Київ ", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

ЦВК
ЦВК

Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що кандидати Зеленський і Порошенка будуть брати участь в "заході передвиборної агітації у формі публічних дебатів" на НСК "Олимпийский", яке орієнтовно завершиться о 20:00 – 20:30.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

Однак спливла інформація про те, що Зеленський брати участь у дебатах на "Громадському" нібито не збирається.

Про це заявив представник Зеленського Сергій Кальченко, повідомляє видання "РБК-Україна".

"Кандидат Володимир Зеленський не планує брати участь у теледебатах на "Громадському", – заявив Кальченко після засідання ЦВК.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер президентської гонки Володимир Зеленський, відповідаючи на питання ведучої розповів, чи потиснув би руку чинному президенту Порошенку.

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського повідомила, що кожен бажаючий може допомогти не допустити фальсифікації виборів.