Прем'єр-міністр Володимир Гройсман поділився думкою про те, що у разі обрання президентом України Володимира Зеленського і Верховна Рада, і Кабінет міністрів буде працювати у колишньому режимі. Про це прем'єр заявив журналістам на зустрічі у Маріуполі, трансляція якої велася на Facebook.

"21 квітня українські громадяни оберуть того, кого вважатимуть за необхідне, і це буде відповідати їхнім бажанням. Тому законно обраний президент буде працювати і з парламентом, і з урядом, і навпаки", – Гройсман відповів на питання про те, чи готовий співпрацювати із Зеленським.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Прем'єр також зазначив, що, в першу чергу, потрібно дочекатися результатів виборів і не варто робити поспішних висновків.

"Найголовніше, що країна у нас одна і всі гілки влади мають працювати на успіх України", – підсумував Гройсман.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Раніше повідомлялося, що кандидат у президенти і переможець першого туру виборів Володимир Зеленський заявив, що вважає президента РФ Володимира Путіна своїм особистим ворогом.

Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

Володимир Зеленський

Так, на питання: "Для вас Володимир Путін – ворог?", слуга народу відповів: "Звичайно".

Крім того, він наголосив, що не підпише закон про амністію бойовиків і додав, що у Донбасу не повинно бути особливого статусу.

"Я вважаю, що це взагалі наша велика історія, і нам доведеться довго виходити з цієї кримінальної ситуації. Ось тут, може бути, нам допоможе саме інформаційна війна. Я дуже сподіваюся інформаційно повернути цих людей в стан, що вони потрібні Україні, як Україна їм потрібна, і що вони такі ж українці. Але потрібно буде зробити дуже багато гуманітарних кроків. Багато всього", - вважає Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський виніс вердикт щодо об'єднання з Порошенком.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ада Роговцева емоційно звернулася до Зеленського.

Також Знай.uа писав, Зеленський розкрив плани після виборів.