14 квітня, як анонсував Прездиент України Петро Порошенко, відбудуться дебати кандидатів на НСК "Олімпійський". Вже відомо, що опонент гаранта Володимир Зеленський бути присутніми на них не планує, адже має намір прийти на стадіон 19 квітня. Тому багато хто анонсуює "сольні дебати" Порошенка.

У Києві біля стадіону НСК "Олімпійський" вже монтують сцену, для дебатів 14 квітня, про що свідчать фото очевидців.

Підготовка до дебатів

Підготовка до дебатів

Територію вже огородили металевим парканом. Також, на майданчику перед Палацом Спорту вже стягнули трохи більше десяти авто "швидкої допомоги" і автобусів Національної гвардії.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Але багатьох українців дивує те, що монтується сцена біля стадіону, а не на ньому самому, про що повідомляє Дмитро Дмитрієв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Картина Репина: Петя и Стадион 🤣 Дебаты Пети у забора Стадиона 🤣 Хорошо что не у толчка 🚽 🤣

Geplaatst door Дмитрий Дмитриев op Zaterdag 13 april 2019

"Картина Рєпіна: Петя і Стадіон. Дебати Петі біля огорожі Стадіону. Добре що не біля толчка"- зазначив Дмитро.

Українці в коментарях не можуть повірити своїм очам:
"Це жарт?", "Порошенко знає, що Зеленський не прийде і тому навіщо платити за оренду стадіону, якщо можна не платити. Це просто буде ще одна зустріч Порошенка зі своїми прихильниками і виборцями."

На тому, що це не дебати, а передвиборний мітинг наполягає і Сергій Наумович на своїй сторінці.

Докладываю. Завтра состоятся не дебаты, а обычный предвыборный митинг ПАП. И не на стадионе, а возле стадиона, где...

Geplaatst door Sergey Naumovich op Zaterdag 13 april 2019

"Доповідаю. Завтра відбудуться не дебати, а звичайний передвиборний мітинг ПАП. І не на стадіоні, а біля стадіону, де фізично можуть поміститися близько 3-5 тисяч чоловік. Сцена вже готова.
Робимо ставки: знову привезуть на автобусах переважно лікарів і медпрацівників з Херсона, Одеси в якості масовки?" - повідомляє Сергій.

Фоловери в коментарях пишуть свою думку:

"Театр одного актора", "Все що не робить Петро Олексійович - виходить боком - треба б Володимира Кличка з Вакарчуком запросити на розігрів - хоч народ збереться.", "А що, на стадіон грошей зажали?", "Правильно, і за стадіон платити не треба, і звозити небагато"

Нагадаємо, що Зеленський запропонував Порошенку провести дебати у формі телемосту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ заполонили провокаційні листівки проти Зеленського: українці стали горою за "слугу народу".

Також "Знай.uа" писав, що "Дебати у вас будуть з Макроном": Мосейчук попрощалася з Порошенком.