Чинний президент України Петро Порошенко звернувся до свого опонента на виборах Володимира Зеленського. Він закликав шоумена прийти на дебати на НСК "Олімпійський" у неділю, 14 квітня.

Про це глава держави сказав у відео, яке опублікували на його сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Володимир Олександрович, спілкування з мільйонами українців важливіше, ніж вихідні в Парижі. Не ховайтеся від виборців, не тікайте від преси, не бійтеся опонента, не кидайте трубку. Повертайтеся, прилітайте і поговоріть, нарешті з людьми. До зустрічі. В неділю. На стадіоні", - сказав Порошенко.

Володимире Олександровичу, 14 квітня о 14 годині чекаю вас

Володимире Олександровичу, 14 квітня о 14 годині чекаю вас на стадіоні "Олімпійський" на дебати. Спілкування з виборцями важливіше, ніж вихідні у Парижі.

Geplaatst door Петро Порошенко op Zaterdag 13 april 2019

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відео опублікували у суботу, 13 квітня. За словами Порошенка, дебати повинні початися о 14:00. Раніше Адміністрація президента офіційно анонсувала візит Порошенко на НСК "Олімпійський" в неділю, 14 квітня, для участі в дебатах із Зеленським. Також в штабі Порошенка заявляли, що чинний президент проведе дебати 14 квітня на стадіоні, а також 19 в студії "Суспільного".

У свою чергу команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

Дебати!

Подія, на яку чекають всі –– дебати, скоро!

Geplaatst door Команда Зеленського op Vrijdag 12 april 2019

Варто зазначити, що нещодавно Петро Порошенко завітав у студію "1+1". Президент зламав сценарій ефіру і, звернувся до свого опонента Володимира Зеленського, закликавши його у студію на дебати "вже і зараз".

Зеленський вийшов на зв'язок телефоном та повідомив, що перебуває в Парижі. Там у нього була призначена зустріч із президентом Франції Еммануелем Макроном. Керівник студії "Квартал 95" підтвердив свою присутність на НСК "Олімпійський" 19 квітня і нагадав, що Петро Порошенко прийняв цю пропозицію.

Нагадаємо, що Зеленський запропонував Порошенку провести дебати у формі телемосту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ заполонили провокаційні листівки проти Зеленського: українці стали горою за "слугу народу".

Також "Знай.uа" писав, що "Дебати у вас будуть з Макроном": Мосейчук попрощалася з Порошенком.