Лідер президентської гонки Володимир Зеленський, відповідаючи на питання ведучої розповів, чи потиснув би руку чинному президенту Порошенку.

Про це він розповів в ефірі "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Зокрема, кандидат у президенти Володимир Зеленський доволі неочікуваним чином відреагував на питання ведучої Наталії Мосейчук, яка запитала політика про рукостискання з чинним президентом.

Володимир Зеленський

Зеленський відзначив, що не впевнений, чи буде тиснути руку Порошенку, який пообіцяв розібратись із корупцією, особливо в оборонні сфері. Під час однієї зустрічі з бійцями АТО президент Порошенко заявив, що "повідрубує руки за розкрадання в армії".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Ви руку президенту Порошенку подасте? Коли пан президент розповів, що всім корупцінерам буде рубати руку, я не впевнений, що буде що йому потиснути", - заявив Зеленський.

Варто нагадати, що журналіст Дмитро Гордон в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1 заявив про те, що сцену для дебатів на "Олімпійському" можуть підірвати.

"Будь-якого з вас можуть убити або підірвати. Тим більше там буде 2 сцени. Треба відмовитися від дебатів. Я зустрічався з Фокіним, він каже "Чому дві сцени на стадіоні?". Дві - тому, що одну можна підірвати. Закликаю вас відмовитися від дебатів з Порошенком. Ці дебати країні не потрібні", - заявив Гордон.

Нагадаємо, полковник запасу Іван Апаршин, який став радником Володимира Зеленського з питань оборони, заявив, що рішення у сфері безпеки оборони будуть відповідальними та детально продуманими, українське військо буде професійним та добровільним. Державні оборонні замовлення та фінанси Міністерства оборони будуть повністю прозорі.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський в ефірі "Право на владу" представив своїх основних радників з різних питань.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав головних радників. Зокрема, у ході телепрограми Зеленський розповів, що головним радником у питаннях охорони здоров'я стане відомий український лікар Євген Комаровський.

Президент Зеленський не відірветься від реального життя - Мартиненко