У четвер, 18 квітня, під час ефіру політичного шоу "Право на владу" кандидат у президенти Володимир Зеленський назвав свою команду, яка працюватиме на найвищих державних посадах у разі перемоги слуги народу на виборах.

Володимир Зеленський

Відповідна заява пролунала у ефірі шоу на 1+1.

Відомий лікар Євген Комаровський став радником з питань медицини у Зе!Команді.

Лікар-педіатр Євген Комаровський
Лікар-педіатр Євген Комаровський

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Медик окреслив головні проблеми в охороні здоров’я, до вирішення яких зобов’язаний підключиться президент.

"Я бачу дві такі загрози зараз. І мене обурює те, що вони залишилися поза президентською кампанією. Я б всю країну обвішав плакатами: “Кір, дифтерія, поліомієліт – думай!”, – вважає лікар.

Лікар-педіатр Євген Комаровський
Лікар-педіатр Євген Комаровський

За його словами, вже 100 тис. українців захворіли на кір – це реальна загроза національній безпеці, тому з приводу вакцинації РНБО треба було скликати ще п’ять років тому.

Варто нагадати, що Зеленський назвав всіх своїх радників. Так, спікером з питань виборчої кампанії є політтехнолог Дмитро Разумков. Голова передвиборного штабу - керівник ТОВ "95 квартал" Іван Баканов. Ідеолог партії "Слуга народу" - Руслан Степанчук.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

В якості координатора штабу виступає Олександра Корнієнка, за цифрове напрямок відповідають Михайло Федотов і Святослав Юраш.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський представив свою команду в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

Право на владу

"Три місяці ми працювали, це все волонтери в політиці. З цими людьми ми будемо будувати Україну, яка не є молодшою сестрою Росії, не є корумпованим партнером Європи", - відзначив Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радник кандидата у президенти Володимира Зеленського лікар Комаровський назвав головну проблему українських політиків, які звикли зважати на рейтинги.

Також Знай.ua писав про те, що радник кандидата у президенти Володимира Зеленського лікар Євген Комаровський назвав головні загрози для українців.