Остання переддебатна інтрига розкрита. Незважаючи на те, що штаби кандидатів у президенти довго не могли прийти до спільного знаменника з приводу того, хто повинен модерувати сьогоднішню зустріч Петра Порошенка і Володимира Зеленського на НСК "Олімпійський", ім'я ведучого, а точніше, ведучої заходу нарешті озвучено.

Нею стала керівник інформаційної служби телеканалу ICTV та ведуча "Фактів" Олена Фроляк.

"Для мене честь взяти участь у дебатах між кандидатами в президенти України. Це подія національного масштабу, дуже важлива для країни. Мене запросили як телеведучу, для мене це робота", - говорить вона про свою роль.

До речі, сьогодні у Олени день народження, так що дебати стануть для неї не тільки роботою, але і своєрідним святом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зазначимо, Центральна виборча комісія повідомила важливу інформацію, яка стосується дебатів між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

У заяві говориться, що час дебатів у студії на телеканалі "Суспільне" змінений з 20:00 до 21:00 в п'ятницю, 19 квітня, для того щоб кандидати встигли на них доїхати після публічних дебатів на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, ранкова столиця нагадує стривожений рій бджіл, особливо в самому центрі. Навколо стадіону "Олімпійський" тисячі поліцейських і представників Національної гвардії. Як відомо, сьогодні ввечері пройдуть перші в своєму роді дебати, перед широкою публікою, між Володимиром Зеленським і Петром Порошенком.

Зараз навколо стадіону відбувається підготовка до напливу людей. Ставлять спеціальні бар'єри, щоб уникнути стовпотворіння, закупили нові металодетектори, які все ще в поліетилені, також відбувається демонтаж сцени, яку використовував президент на минулих вихідних. Всі поліцейські перебуває у піднесеному настрої і часто жартують.

Нагадаємо, команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійский".

Як повідомляв раніше Знай.uа лідер президентської гонки Володимир Зеленський відповідаючи на запитання ведучої розповів,чи потиснув би руку чинному президенту Порошенко.

Знай.uа писав про те, що команда Зеленського повідомила, що кожен бажаючий може допомогти не допустити фальсифікації виборів.