Дружина кандидата у президенти України Володимира Зеленського написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Олена Зеленська зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним, оскільки саме сьогодні поширили скріни 2014 року з її сторінки.

"Тоді я не знала всіх технічних особливостей ФБ. Не підозрювала,що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саму посилання залишити. Не знала, та й не до цих знань було в ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося у нас в країні. Від того, що відібрали Крим. Це не вкладалося в голові", - написала дружина Володимира Зеленського.

Подружжя Зеленських

За її словами, було страшно, що починається війна. Чий пост вона репостила вже й важко пригадати. Когось із друзів. А сьогодні, за її словами, з цього намагалися зробити новину дня. Дня тиші.

"Всіх запрошую на свою сторінку. Подивитися, про що і що я писала тоді. Що репостила. Над чим розважала. Багато хто - в тому числі з числа наших опонентів - саме так і зробили. А потім публічно спростували "новину дня" і вибачилися. За що хочу їм подякувати", - додала пані Олена.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А на завершення Олена Зеленська резюмувала, що ніколи не пише таких довгих постів і можливо, цим постом вона попрощається з Фейсбуком. А із реальними друзями зможе спілкуватися і в реалі.

"А всі інші... вибачте, але втомилася", - підсумувала потенційна перша леді країни.

Потенційна перша леді України запросила бажаючих відвідати її сторінку і на власні очі побачити, що і коли вона репостила, бо втомилась від безглуздих звинувачень напередодні другого туру президентських виборів. Як відомо, сьогодні повідомили, що вона потрапила в базу даих сайта "Миротворець".

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що Зеленського хочуть зняти з виборів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Команда Зеленського терміново звернулася до українців: важливо знати кожному

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінову заяву.