Депутат від партії "Удар" та блогер Віталій Чепінога розповів цікаву інформацію про кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Чепінога заявив, що швидше за все вибори президента України виграє саме Зеленський, тому важливо знати про нього ту інформацію, якою поділилися різні інсайдери.

Кажуть, Володимир — дуже амбітний і властний чоловік. Не дурень і не паяц. Всю свою "імперію сміху" він створив сам. З нуля. За то йому — повага і всілякі ґратуляції, - йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

За словами нардепа, усі зйомки "Кварталу 95" відбуваються за погодженням Володимира Зеленського, "без нього - нічого".

"Саме головне: він хоче бути Українським Президентом! Є в нього така місія і мрія. Це його особистий фетіш і величезна амбіція. Здавати Україну Путіну ніхто не буде. Ні Зеленський, ні Коломойський", - заявляє Віталій Чепінога.

Депутат зазначає, що Зеленський справді "хоче щось зробити". За словами Віталія Чепіноги, в перші місяці свого президентсва Зеленський буде діяти за схожим сценарієм, що й головний герой серіалу "Слуга народу" Василь Голобородько.

"В перші місяці можна триматися на рейтингу Голобородька. Арешти, закон про імпчмент, відкриті списки, розпуск Ради, перевибори, шутки-прибаутки, прямі случайні включення з казнєй... Народ схаває. Але ненадовго...", - резюмує нардеп

Інсайд... Нині, о 15-й годині, 12 хвилин, 21 квітня, враховуючи відомі мені "тайни екзіт-пола", можна стверджувати, що...

Geplaatst door Vitalii Chepynoga op Zondag 21 april 2019

Нагадаємо, після голосування на одній із виборчих дільниць столиці, команда "Слуги народу" Володимира Зеленського зібрала штаб на засідання.

Як повідомляв "Знай.ua", за лічені години після голосування у другому турі виборів президента України стало відомо про те, що МВС перевірить на наявність порушень той факт, що Володимир Зеленський нібито показав пресі, за кого поставив "галочку" у бюлетені.

Також "Знай.ua" писав, що дружина кандидата у президенти України Олена Зеленська написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.