У неділю, 21 квітня, в Україні проходить другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагаються два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний лідер Петро Порошенко.

Результати виборів Exit-poll зовсім скоро оприлюднять для українців і для всього світу. Сергій Гайдай розповів найважливіше про голосування і результати виборів.

"Багато політиків не приймають Зеленського, але і їх розчарував Порошенко. Стратегія Петра Олексійовича була, що Зеленський для них був "чорним лебедем". На жаль не вийшло, як хотіли. У самих колишніх регіоналів стався розкол і стратегію не поміняли", - зазначив політолог Сергій Гайдай.

За нього більше голосує схід, але сказати, що це людина, з якою асоціюється Донецьк і Луганськ - не можна, бо центр, захід, південь і північ активно підтримують Зеленського.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вчорашні суд над кандидатом на пост президента Зеленським політолог Гайдай назвав "агонією", не підтвердженою законодавством.

Нагадаємо, Пікалов розповів, ким замінять Зеленського в Квартал 95.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика.

Також портал Знай.ua писав, що у штабі Зеленського стривожили заявою: до інавгурації можуть не дожити.