Україна зможе повернути Крим виключно дипломатичним шляхом або після закінчення президентства Володимира Путіна. В даний час він просто не може цього допустити, бо це ще раз підтвердить провальність його плану окупації територій нашої країни. Про це заявила популярна українська журналістка Яніна Соколова під час онлайн-зустрічі з підписчиками на YouTube.

Яніна Соколова

Соколова зазначила: «Я не вірю у військове повернення Криму. Я вірю тільки в дипломатичне вирішення цього питання. Ну, або раптом щось трапиться з лідером російської влади, головним, який раптом вирішить піти у відставку. Мені здається, що питання Донбасу і Криму пов'язані тільки з рішеннями людини, яка, розуміючи програш у всій цій грі, яку вона влаштувала з Україною, не знає, як з неї зараз вийти: якщо не переможцем, то гідно».

Крім цього, Соколова заявила українцям, що зміна влади в Україні не означає автоматичне припинення війни на Донбасі. В ході спілкування вона звернулася з питанням: «Я не вірю, що з Росією можна буде домовитися без відступних у вигляді територій, відмови від курсів тощо. Піти на поступки заради чого?».

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мешканці Росії з почуттям заздрості спостерігають за виборами президента в Україні. Про подібну демократію в країні вони можуть тільки мріяти. Про це заявила відома українська журналістка Яніна Соколова у своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою" на YouTube. Вона вирішила нагадати мешканцям держави-агресора, що вже близько двох десятків років у них не мінялася влада.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна українська журналістка Яніна Соколова розкритикувала Дмитра Гордона за нечесну агітацію на користь кандидата в президенти Ігоря Смешка. Соколова опублікувала жорстке відеозвернення до Гордона, в якому відкрито заявила все, що думає з цього приводу. Скандал виник після інтерв'ю, яке кандидат у президенти Геннадій Балашов дав журналістці.

Також "Знай.uа" писав, що відома українська журналістка Яніна Соколова затролила скандальну російську пропагандистку Ольгу Скабеєву. Зокрема, Соколова публічно викликала на дебати опальну російську телеведучу, давши їй на роздуми 24 години.