Заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко порушив закон, опублікувавши фото свого бюлетеня на виборах президента. Відповідний знімок він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Позиція проявлена! Володя тільки не підведи! Сьогодні для тебе знаменний день, сьогодні 2000 років тому зустрічав свого царя і месію Божий народ, кладучи пальмове листя Йому під ноги (вищий щабель поваги) і всього кілька днів (!!!) при правильній комунікації ворогів знадобилося, щоб героя перетворити на ворога .., і вбити Його .. Твій час все пішов, перемагай, Божого Благословення і мудрості у всьому !!! Тобі Петро хочеться сказати, це не верба б'є, народ оцінку ставить твоїй роботі. Ну і, порохоботи, нарешті прийшов ваш час йти на смітник історії і не повертайтеся більше ніколи, ви робили прокляті речі не гребуючи нічим." - люто висловив свою думку Марченко.

Владислав Марченко

Відповідно до ч. 1 ст 7 Закону України «Про вибори Президента України», голосування є таємним і контроль над волевиявленням заборонений. Демонстрація виборцем волевиявлення є порушенням її таємниці.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Українці в коментарях до запису вже поспішають висловити свою думку:
"Не можна викладати такі речі", "Хороший вибір! Сподіваємося і віримо у кращі зміни для України! ", "Влад, іди у поліцію з явкою з повинною, нехай складають по тобі адмінпротокол за порушення таємниці голосування.", "Пост вартістю від п'ятдесяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.", "Добре написав! Я такої ж думки! 100% підтримую!"

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський віддав свій голос на одній із дільниць столиці України.

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, як голосували українці за кордоном.

Також портал Знай.ua писав, що батьки Зеленського зробили свій вибір.