На виборчій дільниці в Кривому Розі вже встигли проголосувати батьки кандидата в президенти, відомого українського гумориста Володимира Зеленського.

Про це повідомляють активісти з місця голосування, публікуючи відповідне відео.

"Вчора ввечері після суду ми заспокоювали його, а він нас, ось так виходить", - поділився емоціями батько.

Також батьки розповіли, що тепер в Україні має все змінитися.

"Я думаю, що все буде в порядку. Я думаю, що не тільки нам буде добре. І в Україні теж", - розповіли батьки Зеленського.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що в неділю, 21 квітня, вся Україна обирає президента між чинним гарантом Петром Порошенком і шоуменом та новоспеченим політиком Володимиром Зеленським. Для когось вибори - річ серйозна і усвідомлена, проте знаходяться й такі, для яких - це лише привід "повеселитися" і "пропустити стаканчик". У Кривому Розі жінка в стані алкогольного сп'яніння з'їла бюлетень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомому лікарю-педіатру Євгену Комаровському частенько пророкували нову посаду в тому випадку, якщо переможе на виборах лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський. Подейкували, нібито той може стати міністром охорони здоров'я. Нещодавно сам Комаровський вирішив поставити крапку в цьому питанні. Він заявив, що не планує ставати міністром охорони здоров'я, якщо Зеленський стане президентом України після виборів. Комаровський зазначив, що його дружба з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським триває вже понад 10 років, тому останній запропонував йому посаду радника по медицині.

Нагадаємо, пенсіонер помер просто на ділянці: проголосувати не встиг.

Як повідомляв Знай.uа Епіфаній звернувся до українців з емоційним проханням: "Ми перебуваємо у стані війни".

Також Знай.uа писав, Зеленський показав, за кого голосував: "хрестик" потрапив на фото.