Найпопулярніший в Україні лікар-педіатр Євген Комаровський неодноразово був на слуху, як можливий порлітик у майбутньому. Йому пророкували нову посаду у тому випадку, якщо переможе на виборах лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський.

Євген Комаровський, педіатр

Пліткували, начебто Комаровський може стати міністром охорони здоров'я. Нещодавно сам Комаровський вирішив поставити крапку у цьому питанні.

Він заявив, що не планує ставати міністром охорони здоров’я, якщо Зеленський стане президентом України після виборів.

Комаровський зазначив, що його дружба з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським продовжується вже понад 10 років, тому останній запропонував йому посаду радника з медицини.

"Будь ласка, потерпіть. Не реагуйте. Не годуйте тролів вашими емоціями. Наша команда сподівається на те, що після виборів їм (троллям) уріжуть матеріальну допомогу і вони затихнуть самі по собі. Бути міністром не планую. Планую давати поради і відповідати на питання в рамках моєї компетенції. Залишаюся дитячим лікарем", – зазначив Комаровський в соцмережі.

Комаровський і Зеленськкий

Дивіться: Зеленський на виборчій дільниці

Дивіться: експертиза, здача аналізів Зеленським

Нагадаємо, дружину Зеленського видалили з сайту "Миротворець".

Як повідомляв Знай.ua, під час голосування у другому турі виборів президента України у неділю, 21 квітня, просто на одній із дільниць на Тернопільщині помер чоловік.

Також Знай.ua писав, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський віддав свій голос на одній із дільниць столиці України.