Дружину кандидата в президенти України Володимира Зеленського Олену, яку 20 квітня внесли в розділ "Чистилище" сайту "Миротворець", вже видалили звідти.

Так, на сайті пошук за запитом "Олена Зеленська" видає дві опції з по батькові Олександрівна і Леонідівна. Зеленська Олена Володимирівна в базі даних більше не значиться.

Нагадаємо, учитель історії з т\з «Слуга народу», якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни. Але чи може насправді актор-сатирик стати головнокомандуючим? Свої політичні амбіції шоумен, який колись вчився на юриста, але став відомим гумористом, приховує. У передвиборній гонці він обійшов чинного президента Петра Порошенка, зайнявши другу позицію після Юлії Тимошенко. Чи порадує українців затребуваний гуморист на посаді глави держави?

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський, який радує населення нестандартними жартами, вирішив насправді стати «Слугою народу». Сьогодні він бере участь у багатьох телепроектах. Починав у дитинстві з жартів і цікавих історій. Згодом його захоплення стало професією.

Електронні декларації Володимира відсутні, оскільки він не перебуває на держслужбі. І свої активи не зобов'язаний декларувати. Згідно з даними журналу «Форбс», в 2013 році він зайняв третю позицію (після Володимира Кличка і Святослава Вакарчука) у рейтингу найбільш забезпечених артистів у вітчизняному шоу-бізнесі і спорті. В житті Володимир, незважаючи на славу і гроші, не «включає зірку».

Як раніше повідомляв Знай.uа, Команда Зеленського терміново звернулася до українців важливо знати кожному

Також Знай.uа писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінове заяву.