Народний депутат і колишній член БПП Сергій Лещенко розповів, чи потраплять екс-регіонали в команду майбутнього президента України Володимира Зеленського.

Сергій Лещенко, який був у команді Зеленського на засадах радника, розвінчав деякі міфи про про команду політика-початківця. Про це він сказав в ефірі телеканалу "1+1".

Лещенко заявив, що в команду Володимира Зеленського не входять екс-регіонали. За його словами, є деякі люди з колишнього оточення президента-втікача Віктора Януковича, які дійсно не хотіли, щоб чинний глава держави Петро Порошенко переобрався на другий термін. Вони були готові на все, щоб прибрати його від влади. Однак ні до виборчої кампанії Зеленського, ні до його команди вони не мають жодного стосунку, запевнив Сергій Лещенко.

Також Лещенко уточнив, що ймовірність розпуску парламенту невисока – вона можлива тільки в разі, якщо інавгурація нового президента відбудеться до 27 травня. Якщо ж ця подія відбудеться після 27 числа, шансів на дострокові вибори в Раду не буде.

Сергій Лещенко також дав прогноз на політичну долю Порошенка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Я думаю, що він не уявляє себе поза політикою. Були в історії випадки повернення, наприклад Нетаньяху, він був при владі декілька разів з перервами. Так само, я думаю, і Прошенко розраховує на те, що він зробить цей камбек пізніше. Але мені здається, що йому варто готуватися до пояснення тих процесів, які відбувалися за його сприяння або замовчування - від Медведчука, якого він повернув в політику, віддавши його структурам 40% дизельного пального, підсадивши нас на голку залежності від Роснефті, скрапленого газу 30% - третина ринку під структурами Медведчука. Ахметов - Роттердам плюс.. І всі ці люди вони постали з попелу якраз за часів президента Порошенка. Йому потрібно буде все це пояснити", - зазначив Лещенко.

Нагадаємо, за Зеленського віддали свої голоси 73.2% опитаних українців, у той час як за Петра Порошенка проголосувало 25.3%.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський хоче увічнити свою перемогу у назві Кварталу

Володимир Зеленський на радощах запропонував Квартал перейменувати в "Квартал 73" - натякаючи на відсотки голосування.

Також Знай.ua писав, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.