Багато українців почали активно цікавитися особистим життям Володимира Зеленського, який здобув впевнену перемогу на президентських виборах. Не менш цікава громадянам нашої країни і його дружина Олена Зеленська, про що пише РБК-Україна.

Дівоче прізвище Олени Зеленської – Кияшко і вона, так само, як і Володимир, народилася в Кривому Розі, в 1978 році. У криворізькій школі вони вчилися в паралельних класах, але не були знайомі в шкільні роки. Їхнє знайомство відбулося лише після випуску, коли вони навчалися на першому курсі. У той час Володимир навчався в Криворізькому економічному інституті, а Олена вступила до Криворізького технічного університету.

Олена і Володимир Зеленські

Володимир довго намагався звернути на себе увагу Олени: "У мене ніколи не було проблем з дівчатами. А тут раптом такий твердий горішок! Мені було цікаво завойовувати Олену, а вже потім почуття переросли в кохання“.

Одружилися Олена і Володимир після восьми років стосунків. Вони виховують двох дітей – дочку Олександру – 2004 року народження, та сина Кирила – 2013-го. Про особисте життя воліють не поширюватися, тому в мережі їх фото небагато. Олена Зеленська за освітою архітектор, але ніколи не працювала за спеціальністю. Вона допомагала чоловікові зі створенням сценаріїв для студії "Квартал 95" і також, як і Володимир, Олена Зеленська числиться бенефіціаром цієї компанії. Крім того, вона власник 25% ТОВ "Зеларі Фіш" – компанії з переробки і консервування риби.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Олена і Володимир Зеленські

Зірка "95 Кварталу" Олена Кравець – близька подруга Олени Зеленської, а також її хрещена. Примітно, що ідея образу викладача Голобородько належать саме Олені. За її словами, вона спочатку категорично не погоджувалася з рішенням чоловіка йти в політику. Трохи пізніше вона все ж дала свою згоду і визнала, що Володимир лідер у родині, який приймає фінальні рішення.

Олена Зеленська зізналася, що радила чоловікові як найменше спілкуватися з журналістами під час передвиборних перегонів, оскільки у нього недостатньо досвіду в політичних питаннях.

Олена і Володимир Зеленські

Що стосується декларації про доходи, то Олена – власник брендових аксесуарів. Наприклад, їй належать годинники марок Breguet і Piaget, а також ювелірні вироби Graff. Вона також володіє автомобілем Mercedes-Benz S 500 4Matic і двома квартирами, а також паркувальним місцем. Крім цього, їй належать третина нежитлового приміщення площею 337,8 квадратних метрів і половина ще одного нежитлового приміщення площею 305,9 квадратних метрів.

Нещодавно Олена заявила, що не уявляє, чим буде займатися під час президентства чоловіка: "У нас є ще трохи часу до того, коли треба буде усвідомити, що ти перша леді чи ні. Я поки що взяла собі в житті тайм-аут для того, щоб поки про це не думати. Я знаю, що це складна роль", - сказала вона. Але при цьому зазначила, що готова редагувати заяви і виступи чоловіка.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці зробили свій вибір у другому турі і його переможцем став шоумен Володимир Зеленський. Ми опубликовали його повну біографію, щоб ви змогли оцінити його шанси стати успішним президентом.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Зеленський здобув перемогу на ділянках у Варшаві та Гданську. Чинний глава держави Петро Порошенко в свою чергу отримав першість на дільницях у Кракові та Любліні.

ТакожЗнай.иа" писав, що астрологи пророчат, що Україна стане дійсно демократичною країною в наступні 5 років правління Зеленського.