Слідом за Меркель, Трампом та Макроном Володимира Зеленського привітав із перемогою прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Володимир Зеленський

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

"Вітаю Володимира Зеленського з результатами президентських виборів в Україні. Я з нетерпінням очікую спільної роботи з вами для подальшого зміцнення зв'язків між Канадою та Україною і створення нових можливостей для людей в обох наших країнах", - йдеться в повідомленні.

Джастін Трюдо

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Трюдо також висловив подяку спостерігачам від Канади на президентських виборах в Україні.

Вибори в Канаді відбувалися досить активно, адже саме у цій країні проживає одна із найбільших за чисельністю українців діаспора.

"Дякую канадцям, які є спостерігачами на президентських виборах в Україні, - ваша прихильність і старанна робота важливі для підтримки української демократії", - резюмував прем'єр.

Нагадаємо, американський президент Дональд Трамп подзвонив Володимиру Зеленському та привітав його з перемогою на президентських виборах, які відбулися в Україні 21 квітня.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

В ході розмови американський лідер заявив, що очікує від нового українського президента проведення реформ. Про це повідомили в прес-службі Білого дому.

"Президент Дональд Трамп побажав йому успіхів і назвав вибори важливим моментом в історії України, відзначивши мирний і демократичний характер виборчого процесу", - повідомили в прес-службі глави США.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 22 квітня, канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента, пообіцявши Україні подальшу підтримку з боку уряду Німеччини.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.