Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі український боксер Олександр Усик, якому нещодавно запропонували російське громадянство, з сарказмом прокоментував результати другого туру виборів президента України.
Відповідне відео він опублікував в соціальній мережі Instagram.
Наш боксер, який 25 травня проведе дебютний бій у хевівейті, потролив політиків за їхню безпринципність. Боксер в своєму зверненні висміяв таких "перевертнів".
"У нас новий президент. Чудово. Знаєте, що дуже цікаво? Подивитися на тих перевертнів, які зараз будуть перевертатися, тобто вони будуть перевтілюватися в інших осіб. Насправді їх потрібно пробачити. Пробачити і посадити", - заявив Усик.

До слова, зараз Усик готується до дебютного бою в суперважкій вазі. 25 травня Усик проведе поєдинок з камерунским боксером Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО).
Нагадаємо, Росія пропонувала Усику своє громадянство, але боксер заявив, що навіть не думав відмовлятися від українського паспорта.
Нагадаємо, у неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко.
Як свідчать результати, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.

Раніше цю посаду пророкували "молодшому юристу" бізнесмена Ігоря Коломойського. Втім, як стверджує джерело у штабі Зе, наразі "погода в домі" змінилася.

Також Знай.ua писав, Володимира Зеленського слідом за Трампом і Макроном привітала з перемогою Ангела Меркель.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще