Перемога Зеленського на виборах не дає спокою ні політикам, ні журналістам, які невтомно гадають, якими будуть перші кроки новообраного гаранта. Відомий журналіст Ігор Лесев поділився своїми здогадками на сторінці в Facebook.

Да, Зеленский остается загадкой. Хоть и был всегда на виду. Команда его все также непонятна. Кто бенефициары и в каких...

Geplaatst door Игорь Лесев op Dinsdag 23 april 2019

Лесев пише: "Так, Зеленський залишається загадкою. Хоч і був завжди на виду. Команда його все також незрозуміла. Хто бенефіціари і в яких пайових пропорціях – теж хрін зрозумієш.

Але в чому немає ніяких сумнівів, Зеленський на розслабоні з цією коричневої сектою "25% еліти" не пропетляє. От ніяк.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Це колгоспні інопланетяни з XVIII століття. Шизоїди з іншою шкалою цінностей. Два дні минуло, а вони вже пишаються "легендарною поразкою". Цілий світ інфантильного Задзеркалля, що компактно проживає у Львові і Києві".

Володимир Зеленський

Журналіст дивується, чому колишня влада комфортно себе почуває і навіть збирається повернутися через рік, якщо їм загрожують всі статті з Кримінального кодексу. Те ж стосується і Порошенка, який взагалі розмовляє з дзеркалом.

І тут же Лесев робить важливий висновок: "Ось реально, без посадок ніяк. Нічого не буде. Секта зараз намагається створити видимість "патріотичного єднання". І так дотягнути до осені. Бігти Порошенку все одно нікуди. Інакше суди, екстрадиція і неодмінне "роздягання". Його ще і республіканці по лінії Байдена можуть нагнути.

Ігор Лесев

Йому кров з носа потрібні гарантії недоторканності. І він входить в образ. Він у нас Черчілль. Перший, сука, лорд Адміралтейства. Українські морячки, які з листопада сидять в ру-в'язниці, шлють йому вдячний привіт.

І що цікаво, збереження Порошенко вигідно і Вашингтону, і Москві. У Вашингтоні за Петю розписуються демократи. Якщо вони Байдена хочуть висувати в президенти, нахрен їм український "Черчілль", з усіма скандалами з "Бурисме", Шокина та іншої компроматної дурні? Історія з Манафортом у всіх на виду.

А для москвичів Порошенко – це цілий світ схематозів. Але навіть не це головне. Ще б 5 років Порошенко, і вже б в Тернополі стогнали, щоб Путін "ввів війська". Порошенко – це символ деградації самої ідеї української самодостатності. Людина за 5 років побудував Самолієнд. Країну з якої хочеться звалити".

Володимир Зеленський

Що стосується дій Зеленського, то перше, що йому потрібно зробити, на думку Лесева, очолити ВСУ, ГПУ і СБУ. Якщо ж Рада не дасть добро на кандидатури, то можна просто поставити тимчасово виконуючих обов'язки. Основною метою журналіст бачить доступ до документів, в яких розписано абсолютно все від армії до корупційних схем.

Також Лесев підкреслив: "Друге - кримінальні справи за всіма ключовими фігурантами в оточенні Порошенка. За тією ж схемою, як зараз кошмарят Гонтареву, Філатова, Злочевського та інших пташенят Петра. Забороняють чіпати Петю, так обнуляйте його. Робіть з ним те ж саме, що він робив в 2015-16 з Яценюком. Це, до речі, вигідно абсолютно всім. Тимошенко, Гриценку, навіть Кличко. Все одно пасуться на одному полі. Але найбільше це потрібно самому Зеленському. Попереду літо. Тарифи поки не відчуваються. Якщо залишиться до осені Гройсман – ще одне непорозуміння «епохи Порошенка» - громовідвід за стан в економіці готовий і бити прямо за рейтингом Зеленського не буде.

Володимир Зеленський

Але якщо цю воровату мразоту не добивати зараз з кавалерійського наскоку, потім буде біда. 13,5 мільйонів людей хочуть побачити справедливу відплату. Якщо їх обдурити, це буде не розчарування в Зеленському. Це буде ще одне розчарування в проекті Україна".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в середу, 24 квітня, Вселенський Патріарх Варфоломій поздоровив Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на українській платформі онлайн-оголошень про купівлю-продаж-обмін OLX почали торгувати автографами Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що життя Володимира Зеленського після вступу на посаду президента зміниться докорінно, більш того, ці метаморфози будуть стосуватися всіх аспектів життя слуги народу.