Центрвиборчком навмисне затягує оголошення результатів виборів. З такою заявою виступив новообраний президент Володимир Зеленський.

Зеленський вважає, що ЦВК робить це для того, щоб інавгурація відбулася після 27 травня, і він не міг розпустити Верховну Раду. Про це новообраний президент заявив у своєму відеозверненні.

"Зараз відбуваються дуже кумедні речі. Перемога є, а повноважень немає. Хтось від мене булаву ховає", — сказав він.
Зеленський упевнений, що ЦВК затягує оголошення результатів, щоб дати можливість парламенту також затягнути процес інавгурації і призначити церемонію на дату після 27 травня. Адже після цієї дати президент, за законом, вже не матиме права розпустити Раду.

"Хоча мені здається, що це несправедливо. Президент, у якого довіра — 73%, має право принаймні думати про це. І має право мати цю можливість. Система боїться, а це значить одне — ми всіх переможемо, усе буде добре», — заявив обраний президент.

Все буде добре на 100%. Усіх з прийдешнім святом Великодня!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 25 april 2019

Нагадаємо, у четвер, 25 квітня, Рада ухвалила резонансний законопроект "Про забезпечення функціонування української мови як державної", навколо якого довгий час точилися запеклі суперечки. Володимир Зеленський прокоментував ухвалення закону про мову, заявивши, що після вступу на посаду проаналізує його на предмет дотримання усіх прав громадян.