Підсумки президентських виборів в Україні говорять про повний провал політики чинного президента Петра Порошенка.

Про це російським журналістам заявив начальник кримських і донецьких терористів Володимир Путін.

"Що тут оцінювати? Це повний, абсолютний провал політики Порошенка", - зазначив російський лідер, коментуючи поразку Порошенка на президентських виборах.

Володимир Зеленський і Петро Порошенко
Володимир Зеленський і Петро Порошенко

У свою чергу прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков зазначав, що глава держави вибудовуватиме лінію стосунків з Києвом з урахуванням заяв і дій переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського. Також нагадаємо той факт, що другий тур виборів президента України пройшов 21 квітня. За підсумками підрахунку 100 відсотків протоколів Зеленський набирає близько 73 відсотків голосів, Порошенко - близько 25 відсотків голосів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Путін
Путін

Варто нагадати, що в середу, 24 квітня, глава Північної Кореї Кім Чен Ин прибув у Росію на власному бронепоїзді. Північнокорейський диктатор зробив "рейд" Росією - спочатку він зійшов з поїзда в Приморському краї, потім відправився у Владивосток. Після подорожі по просторах білокам'яної Кім Чен Ин прибув до Москви на зустріч з Володимиром Путіним. Кадри підготовки зустрічі двох диктаторів злили в мережу Telegram-канал LIFE SHOT.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Банкова та її голова Петро Порошенко намагаються вже зараз вставляти палиці в колеса Володимиру Зеленському, який переміг на виборах президента України. Так, Адміністрація президента хоче відсторонити від посади голову Конституційного суду Станіслава Шевчука, без якого неможливе проведення інавгурації нового гаранта. Адміністрація президента вже ініціювала розгляд Конституційним судом рішення про відставку Станіслава Шевчука.

Нагадаємо, скликати РНБО і запросити Зеленського: Гриценко терміново звернувся до Порошенка через скандальний указ Путіна.

Як повідомляв Знай.uа Саакашвілі сказав Зеленському, як перемогти Путіна: все дуже просто.

Також Знай.uа писав, Кримський міст міг злетіти на повітря за секунду: що врятувало окупантів.

Дивіться відео по темі: