Володимир Зеленський випустив відеозвернення до українців.

У ньому він розповів про "секти Зеленського", яка кошмарить бізнес від імені політика.

"Всім привіт. Я хочу вам зараз розповісти про такий нової секти під назвою "Ми люди Зеленського". Ми від нього прийшли до вас. Зараз ходять такі аферисти, які ходять до мерів, судів, прокурорів, до представників малого бізнесу, середнього або великого. Кажуть, ми тут всі тепер вирішуємо, все тепер буде як ми скажемо, нам мандат дав Зеленський. Таких аферистів дуже багато. І я нікого ні на що не уповноважував і в майбутньому не збираюся. Тому якщо до вас звернулися такі люди, будь ласка-будь ласка, покажіть їм це відео. А краще зніміть їх на камеру. А ще краще – зверніться до правоохоронних органів. Ми можемо перемогти цю гидоту тільки разом", - заявив політик.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що

Речник штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів в ефірі 112 Україна 26 квітня, як будуть пробувати реалізувати ідею "здай корупціонера".

Нагадаємо, раніше Зеленський в ефірі одного з телеканалів заявив, що з корупцією в Україні ефективно боротися з допомогою працював в США закону Лінкольна. Згідно з нею, громадяни, які виявили чиновників-злодіїв, отримували відсоток від вкрадених коштів.
Що стосується 10% (від грошей, які повернулися назад у бюджет після упіймання корупціонера − ред.), дійсно є така ідея, ми будемо пробувати її реалізувати. Якщо ви допоможете відправити корупціонера за ґрати в рамках чинного законодавства, в рамках доказової бази, яка за вашої допомоги, в тому числі, буде зібрана, то напевно, ви будете заслуговувати на захист держави і на певну компенсацію за вашу добровільну допомогу. Ми будемо намагатися реалізувати це в життя", − підкреслив Разумков.

Нагадаємо, Зеленський переміг втретє

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Астролог розповів, якою буде епоха Зеленського

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський терміново покинув Україну