Оточення чинного президента України Петра Порошенка поширює про Володимира Зеленського, котрий здобув перемогу на виборах , фейкові новини, які активно розходяться в ЗМІ.
Про це розповів депутат Верховної Ради і колишній поручитель з особливих справ президента Петра Порошенка Олександр Онищенко.
Онищенко зазначив, що нардеп з фракції БПП Володимир Ар'єв повідомив про зустріч Зеленського з німецьким політиком Грегор Гізі, який лобіює інтереси Кремля в ПАРЄ у питаннях санкцій проти Росії. Ар'єв розповсюдив неправдиву новину про те, що нібито з Зеленським на відпочинку в Туреччині під час приготування шашлику був помічений Грегор Гізі.
"Потім з'ясувалося, що поруч із Зеленським був працівник турецького ресторану, кухар Фірат. Фейкотворець Ар'єв оновив свій Фейсбук-пост і навіть вибачився, але його неправдиве повідомлення набуло поширення в ЗМІ", - зазначив Онищенко.

Народный депутат из фракции «Блок Петра Порошенко» Владимир Арьев сообщил о том, что на отдыхе в Турции рядом с...

Geplaatst door Aleksandr Onyshenko op Maandag 29 april 2019

Користувачі гостро прокоментували фейкову новину Ар'єва.
"Ар'єв, закушувати треба .. А то скрізь Путін ввижається";
"Раз так, виявляється, можна - облити брудом і вибачитися - то: Ар'єв, вибач, але ти скотоложець. Ще раз вибач.)";

"Ар'єв з біноклем в кущах сидів ... Кожному своє. Кому шашлики в Бодрумі готувати .... а кому шпигувати і облизуватися ...";

"Той самий Ар'єв, який в кулуарах Ради, цьомкав Артема Пшонку в мошонку";

"Продуманий брудний трюк", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще