Президент Росії Володимир Путін не виключає зустрічі з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським. Він розповів своє бачення закінчення війни на Донбасі.

Про це президент країни-агресора заявив на прес-конференції за підсумками візиту в КНР.

"Якщо у нас колись буде зустріч, почнуться якісь переговори, чого я не виключаю, то ми, перш за все, повинні будемо говорити про те, як закінчити конфлікт на південному сході України. А тут, на мій погляд, є тільки один спосіб — це виконання Мінських угод", - сказав Путін.

Путін
Путін

Раніше Зеленський говорив, що не буде надавати тимчасово окупованим територіям України особливого статусу й намагатиметься вирішити конфлікт шляхом реформування формату "мінських переговорів". У свою чергу Володимир Путін зауважив, що знає позицію переможця виборів президента України.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"На жаль, пан Зеленський вже заявив перед виборами, що він не збирається підписувати декрет або указ про амністію, по-перше, і по-друге (не збирається) надати цим територіям особливий статус", - підкреслив Путін.

Президент РФ Володимир Путін
Президент РФ Володимир Путін

Президент РФ вкотре нагадав, що без цих пунктів переговорів не можна "вирішити проблему ЛНР і ДНР".

"І те, і інше є ключовою частиною змісту Мінських угод, а як можна без виконання Мінських угод вирішувати проблему ЛНР і ДНР", - зазначив президент РФ.

Нагадаємо, що Володимир Зеленського закликали стратити всіх, хто заробляє на війні: "Народ йому аплодуватиме".

Як повідомляв "Знай.uа", обраний президент України Володимир Зеленський, який поки ще не вступив у свої обов'язки, розповів про те, що планує змінити "Мінський формат" переговорів щодо тимчасово окупованої території Донбасу.

Також "Знай.uа" писав, Путіна підловили на черговому фейлі: "двійники розбіглися", однією ногою в Пекіні, а іншою в церкві.