У мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна через його "наполеонівські плани".

Зокрема політтехнолог Олексій Голобуцький на своєму Telegram-каналі пожартував про твіт російського журналіста Дмитра Смирнова.

"Володимир Путін покинув Пекін, але сьогодні у нього попереду ще Пасхальне богослужіння в Храмі Христа Спасителя. Повинен встигнути", - йдеться в дописі Смирнова у соціальній мережі Twitter.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На що Олексій Голобуцький відреагував: "Ну, правильно. Поки один Путін їде з Пекіна, другий відстоїть в церкви, а третій бухає з Лавровим. Головне — не переплутати".

Інцидент став причиною їдких коментарів з боку користувачів: "Без нього не почнуть", "фотографа розстріляти", "він-таки не постив!", "Нехай поки він буде летіти - літак десь розіб'ється", "повинен встигнути полицемірити", "ви його спочатку хреститися правильно навчіть. А то буде як минулого разу".

Варто зазначити, що у середу, 24 квітня, глава Північної Кореї Кім Чен Ин прибув до Росії на власному бронепоїзді. Північнокорейський диктатор здійснив "рейд" Росією - спочатку він зійшов із поїзда у Приморському краї, потім - відправився у Владивосток. Після подорожі просторами білокам'яної Кім Чен Ин прибув до Москви на зустріч із Володимиром Путіним.

Кадри підготовки зустрічі двох диктаторів злили у мережу. На відео видно, як охоронці Кім Чен Ина турботливо протирають стілець перед тим, як диктатор у нього всядеться.

Нагадаємо, що ми писали: Скликати РНБО і запросити Зеленського: Гриценко терміново звернувся до Порошенка через скандальний указ Путіна.

Як писав "Знай.ua", "Україна стала найбільшим провалом Путіна": американський дипломат розповів про фатальну помилку Кремля.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Прийде тварюка ще страшніша, ніж Путін": відомий музикант напророчив жахливе майбутнє Росії.