До урочистої інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського в його команді вирішили, що прізвища, які займуть ключові посади, озвучено не буде.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю члена команди Володимира Зеленського, креативщика його виборчого штабу Юрія Костюка.

команда Зеленського
команда Зеленського

На питання про те, коли у Зеленського презентують команду, зокрема, керівника СБУ, генпрокурора, міністра оборони і МЗС, начальника генштабу, Костюк відповів:

"Як тільки команда зайде в Адміністрацію президента, з'явиться доступ до певної інформації".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Представник Зеленського заявив, що новообраний президент не назве прізвищ на вищезазначені посади до своєї інавгурації.

"Ми не можемо назвати главу СБУ або, наприклад, генпрокурора, тому що одна справа - назвати цю людину, а інша — призначити. Ми зараз не маємо ресурсів повноцінно перевірити людей так, як це повинно бути — перевірити, чи є у них родичі в Росії, їх бекграунд, яка їх реальна біографія", - стверджує Костюк.

За його словами, у команді Зеленського вважають, що "повинна бути перевірка не тільки спецслужб, але і з боку громадськості".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарний радянський та грузинський співак Вахтанг Кікабідзе записав відеозвернення до новообраного президента України Володимира Зеленського, в якому емоційно привітав слугу народу з перемогою. Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, дебати Зеленського та Порошенка на Олімпійському: як виникла ідея.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський замінив Кравець в Квартал 95: "Довго просила вибачення".

Також Знай.uа писав, Зеленський – президент: сценарист "Слуги народу" розповів, як вдалося втілити популярний серіал у реальність.