Відомий блогер і журналіст Михайло Шнайдер у своєму Facebook показав очевидні відмінності команди діючого гаранта Петра Порошенка і новообраного президента Володимира Зеленського.

Так, блогер зіставив дві фотографії, де, так би мовити, на обличчя видно, що команди відрізняються не тільки ідеологічно, але і зовні.

Команда Петра Алексеевича и Команда Владимира Александровича. Как говорят в Одессе это же две Большие Разницы.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 2 mei 2019

"Команда Петра Олексійовича і Команда Володимира Олександровича. Як кажуть в Одесі - це ж дві Великі Різниці", - підписав фото Шнайдер.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

В коментарях всі почали займатися "об'єктивним лукізмом" і побажали команді майбутнього президента не повторювати помилок попередників.

"Дуже хочеться вірити, що команда Зе такою не стане", " Все добре, коли в міру. А коли вже в кишеню залізли до кожного українця - це вже занадто. Морди наїли, як свині, і ще не вірять, що кінець", - пишуть користувачі Facebook.

Нагадаємо, у вівторок, 30 квітня, новообраний президент України Володимир Зеленський провів зустріч з предстоятелем Православної церкви митрополитом Київським і всієї України Єпіфанієм, зустрівся з почесним патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом, а також митрополитом Української Православної Церкви Онуфрієм.

В повідомленні прес-служби УПЦ (МП) говориться: "Митрополит Онуфрій побажав Володимиру божого благословення на новому відповідальному шляху служіння Україні та її народові. Учасники зустрічі також обговорили ситуацію, яка зараз склалася в релігійній сфері України".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в середу, 1 травня, стало відомо про те, що новообраний президент Володимир Зеленський нарешті визначився з главою Адміністрації Президента. При цьому він не озвучив прізвища, але підтвердив, що мова йде про відому і публічну людину.

Нагадаємо, у новому випуску програми "Чисто News" актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Валерій Жидков розповіли про те, що народний депутат Володимир Парасюк "мітить" у крісло губернатора.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський ніколи не представляв інтереси скандального олігарха Ігоря Коломойського.