Адвокат із команди новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан, якого журналісти називають одним із претендентів на пост глави Адміністрації президента, розповів про можливі призначення у ній.

Андрій Богдан

Головні таємниці слуги народу щодо кадрової політики юрист розкрив у ефірі телеканалу News One.

"Експерти, які були в студії "1+1" (мова про презентацію команди Зеленського перед другим туром виборів. – Ред.) – це ті, котрих ми хочемо взяти на роботу в Адміністрацію президента", – відзначив Богдан.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За його словами, команда переможця президентських виборів складається з публічних і непублічних експертів.

Водночас, зазначив Богдан, у ній присутні "особи, які вже мають багатий політичний досвід". Йдеться про нардепа від БПП Сергія Лещенка, екс-міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абрамавічуса і главу Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Володимир Зеленський

"Вони поки не прийняли рішення щодо можливості переходу саме в Адміністрацію президента", – сказав Богдан.

Нагадаємо, обраний президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю "Обозревателю" повідомив, до яких політиків ставиться з повагою і з яких політиків треба брати приклад.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зокрема, журналіст спробував з'ясувати, хто для Зеленського в світі політики є кумиром. У той же час, він не повинен був називати українських прізвищ.

"У політиці мені по духу близькі такі люди, як Рузвельт і Черчілль. Так, вони різні історичні вчинки робили у своєму житті. Але політик для мене — це в першу чергу дипломат, який зберіг або примножив історію і традиції своєї країни", - пояснив майбутній глава держави.

Як повідомляв раніше Знай.ua, офіційні результати виборів президента України опубліковані. Вони з'явилися в друкованому парламентському виданні "Голос України" у п'ятницю, 3 травня.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.