Переможець президентських виборів Володимир Зеленський раніше заявив, що планує провести переговори з українськими олігархами, щоб встановити "правила чесної гри". За словами представників його команди, він вже викликав представників бізнесу на масштабну зустріч. Журналіст Олександр Дубинський порадив слузі народу, про що варто поговорити з підприємцями.

Відповідне відео журналіст опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомляє Politeka.

"Якщо ми збираємося будувати нову країну і ставити крапки на "і", нам потрібно перш за все говорити з ними про демонополізацію. Я не кажу слово "деолігархізація", тому що вважаю його дурним. Деолігархізація – це означає щось у когось забрати. Ми вже забирали – потім доводиться віддавати у два рази більше. Тому ні у кого нічого відбирати не будемо. А ось демонополізація – крута штука", – підкреслив блогер у відеоролику.

#дубинизмы Субъективные итоги 2 мая 1. Коболев заявил, что главный вызов для Зеленского борьба с коррупцией. А я думал - вот с такими животными... 2. В БПП проанонсировали полную перезагрузку партийной вертикали. Или как перелить г_вно по трубе 3. Зеленский зовет крупный бизнес поговорить. И это должен быть разговор о монополиях 4. ГБР заинтересовалось оружейным контрактом Саакашвили/Ющенко 2005 года. Или вы што там б_ять совсем о_уели? 5. В Одессе задержали девочку в одежде с советской символикой КНИГА: https://dubinsky.pro/petr-poroshenko-ukradennaya-mechta Подписывайтесь на мою личную страницу https://www.fb.me/dubinskyi Или альтернативный аккаунт (СЕЙЧАС Я ТУТ) https://m.facebook.com/alterdubinskyi В телеграме я тут https://t.me/dubinskypro Мой ютуб здесь https://www.youtube.com/DubinskyPro

Geplaatst door Dubinsky.pro op Donderdag 2 mei 2019

Журналіст пояснив наслідки монополізації на прикладі Рената Ахметова, який має головний вплив на поставку електроенергії та видобування газу з природного вугілля, який є основою для формули "Роттердам +". За словами блогера, "основна частина тарифів йде в кишеню" олігарха.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Володимир Зеленський: біографія, сім'я, особисте життя, новини, кар'єра і чутки.

Журналіст Олександр Дубинський висловив сподівання, що Володимир Зеленський стурбований цим питанням і планує руйнувати монополії. У першу чергу мова йде про енергетичну. Лише у цьому випадку розмова з бізнесменами буде дійсно продуктивною і допоможе назавжди припинити грабіж українців через комунальні тарифи.

Нагадаємо, що Коломойський назвав утопією проведення переговорів з олігархами та порадив Зеленському розмовляти з ними індивідуально.

Як повідомляв раніше Знай.ua, офіційні результати виборів президента України опубліковані. Вони з'явилися в друкованому парламентському виданні "Голос України" у п'ятницю, 3 травня.

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського назвали найперший пріоритет на посаді президента: неочікуваний вибір.