У команді новообраного Президента України Володимира Зеленського розповіли про перші кроки нового гаранта після інавгурації.

Про це розповів головний юрист виборчого штабу Володимира Зеленського та його довірена особа Вадим Галайчук у ефірі одного з телеканалів.

У команді новообраного президента розповіли, що вивчатимуть сферу повноважень глави держави для того щоб зрозуміти, що Зеленський може запропонувати суспільству.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Президент призначає досить багато членів різних агенцій та урядових інституцій, які насправді не визначені в Конституції. Ми поки що не говоримо про зміни до Конституції, але ми говоримо про активну ревізію, аудит повноважень, функціоналу, який є у Президента, для того, щоб чітко розуміти, що саме може запропонувати Володимир Зеленський суспільству після інавгурації", – сказав Галайчук.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того він розповів, що новообраний глава держави вже має на руках план з формування порядку денного для країни. Галайчук додав, що ще будучи кандидатом у президенти у своїй програмі Зеленський показав бачення країни, але воно має бути конкретизоване в перших кроках, указах, законопроектах.

Володимир Зеленський

При цьому він чітко підкреслив, що основоположні основи президентства Зеленського були задекларовані досить чітко. За його словами серед основних стовпів політичної роботи Зеленського є незворотність курсу України в ЄС, НАТО, незмінна позиція стосовно того, що Росія окупувала території України і має піти, незмінність позиції суворого дотримання президентом Конституції, законів України.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", колега Зеленського показала майбутнього президента України з несподіваного боку.

Також "Знай.ua" писав, що команда беззаперечного лідера президентських виборів Володимира Зеленського готується до його інавгурації.

Чому 25% українців відчувають себе обраними? Діагноз психолога Рихальське