Відома українська блогер із Криму Ліза Богунська задала українцям ряд важливих запитань, які стосуються інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці у Facebook.

"Наскільки я зрозуміла, закінчується легітимність Порошенка. Незрозуміло тільки, чому третього, а не шостого, коли буде інавгурація. Якщо до третього (шостого) червня не відбудеться інавгурації Володимира Зеленського, то що? Україна залишиться без Президента? В.о. стає Парубій?", - запитує Богунська.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Окрім того вона поцікавилася: якщо новообраний Президент складе Присягу, наприклад, не в Верховній Раді, а на тому ж стадіоні, де відбувались дебати... І якщо на інавгурації будуть присутні представники церков та голова Конституційного суду, то чи буде це вважатися дійсною процедурою?

"Чому я питаю? Тому що останні події і чіпляння за стілець Порошенка у Львові, а з другого боку- насилля над мізками мерзенним Медведчуком з його автономією Донбасу, робляться для розтрощення України якомога скоріше. Зараз Порошенко стає ще більше токсичним, ніж був останні 5 років. Точно, як Медведчук. Порох у Львові, Медведчук - на Донбасі. Тому вони будуть відтерміновувати інавгурацію на скільки це можливо", - вважає блогер.

Петро Порошенко

"Рада зараз тиче нам в обличчя Конституцію, мовляв інавгурація відбувається в залі ВР. Але К. (ст 5) каже: "Єдиним джерелом і носієм влади в Україні є народ". Якщо народ вирішує провести інавгурацію в іншому місці, це ж не порушує Конституцію? Тобто. Якщо Рада не вирішить дати, коли новообраний Президент має скласти Присягу, то ми самі назвемо цю дату",- резюмувала Богунська.

Хочу звернутися до тих, хто може пояснити, як мають відбуватися події після 3 червня. Наскільки я зрозуміла,...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Woensdag 1 mei 2019

Нагадаємо, Руслан Бортник припустив, що метою прийняття закону про мову є створення проблем для новообраного президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, телеведучий Андрій Пальчевський поділився думками про чинного гаранта Петра Порошенка та його оточення, його імовірні плани щодо Верховної Ради після поразки на виборах та висловив свою точку зору про те, на які кроки повинен зараз наважитися новообраний президент Володимир Зеленський.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.